Domov » Najnovejše objave » Pohištvo otroške sobe za ekstra majhen budžet

Pohištvo otroške sobe za ekstra majhen budžet

Spread the love

Za starše, ki jih zanima pohištvo otroške sobe in resnični primeri cenovno ugodnih pohištvenih sestavov za tipsko opremo otroške sobe, smo nekaj zanimivih primerov objavili že v prispevku poceni otroške sobe tipskih izvedb, a v nadaljevanju tega prispevka spodaj, boste lahko videli še nekaj primerov, v katerih je otroško sobo mogoče opremiti maksimalno poceni.

Primeri znajo biti zanimivi predvsem za dvoje staršev:

  • te, ki iščejo zgolj osnovno pohištvo otroške sobe
  • in te, ki jih zanima hitra in cenovno ugodna rešitev za opremo otroške sobe

V vsak osnovni sestav otroške sobe sodijo načeloma isti pohištveni kosi. Vsaka otroška soba sigurno potrebuje posteljo, omaro in pisalno mizo. Od tod naprej pa se ostali pohištveni kosi dopolnjujejo ali prilagajajo tako prostoru kot uporabniku. Tako po dimenzijah kot materialih in barvah.

Enostavni otroški sestavi za katere ne boste odšteli veliko denarja so danes narejeni iz kompaktnega iverala in v različnih možnostih barvnih kombinacij.

Priporočamo še: Dnevni regali, primerni tudi za otroške in mladinske sobe

.

Pohištvo otroške sobe v nevtralnih barvah

..

pohištvo otroške sobe
Pohištvo otroške sobe v nevtralno svetlo rjavi kombinaciji.

.

Praktična zasnova osnovnih elementov otroške sobe je s temi tremi elementi zapolnjena. Sestav na sliki zgoraj sestavlja dvodelna omara s krilnim odpiranjem vrat (višina 2007 mm), postelja dimenzije 2070 x 980 mm, nočna omarica in pisalna miza dolžine 1050 mm. Sicer pa je mogoče fronte osnovnih elementov spreminjati tudi med različnimi barvami (slika spodaj):

.

tipska barva front otroške sobe
Možne barve za cenovno ugodno pohištvo otroške sobe.

.

Materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi otroških sob, so kakovostni in naravi prijazni, posamezne elemente je mogoče tudi individualno predelovati, pestra pa je tudi izbira dodatnih funkcionalnih elementov (npr. kotnih omar, dodatnih poličnikov, mostov pisalnih miz, komod in drugega…).

.

otroška soba z mostom
Otroška soba z mostom in vgradno pisalno mizo.

 

Pohištvo fantovske otroške sobe

.

Na spodnji sliki prikazujemo primer fantovske otroške sobe pri kateri je ležišče dvignjeno od tal. Pod njim je izdelan predalčnik s štirimi odprtimi, širokimi in globokimi policami ter štirimi izvlečnimi predali.

Ob bok ležišču je v kot sobe postavljena samostoječa kotna omara s krilnim odpiranjem vrat.

Pisalna miza je delno premična. Desni, spodnji krak je mogoče poljubno in po želji prestavljati.
Pod njim se nahaja dodatni, premični regalnik s tremi izvlečnimi predali.

.

otroška soba fant modra
Otroška soba za fanta.

.

Če ste bolj pristaš pohištvenih rešitev po meri ali, če iščete bolj vgradne omare in rešitve za opremo prostorov, boste nekaj primerov za le te, našli tudi na priloženi povezavi. Sicer pa bomo v vsakem primeru veseli, če bomo ponudbo za vas lahko pripravili tudi iz naše strani.