Spread the love

Navdušena nad odzivnostjo, svetovanjem in izvedbo. Pohvalim organizacijo. Zahvale g. Jerneju tudi od naših otrok 🙂

Ivica Jurgec, Fram

Mi smo na vašo stran naleteli preko priporočila znancev iz Štajerske. Najprej smo dobili občutek, da ste bolj prisotni samo na Štajerskem, po prebiranju strani in pogovoru po telefonu, pa smo se prav lepo ujeli, da delujete po celotni Sloveniji. Čeprav sem bila prepričana, da se zna pri tem kaj zalomiti (ker skoraj vsi mizarji na svojih straneh pišejo, da delajo po celotni Sloveniji), moram iskreno pohvaliti vašo organiziranost. Svetovalka Maša je prišla k nam ob točno dogovorjenem času, hitro smo se razumeli kaj iščemo in zapisati kaj drugega kot to, da smo zadovoljni, ne moremo. Čestitke še enkrat predvsem nad vašo organiziranostjo. Impresionira in definitivno priporočamo naprej.

Polona Koštomaj, Ljubljana

Če kaj koristi in pomaga, brez težav svojo izkušnjo, objavljamo tudi mi. Do dogovora o svetovanju smo prišli z vami še isti dan, do svetovanja in izmere na domu v istem tednu, danes, po 21 dneh, je celotna otroška soba, opremljena kot mora biti. Zadovoljni z vsemi koraki vaše storitve. Ažurnost pa, ni kaj reči, kapo dol.

Iztok B., Slovenska Bistrica

Vašega Jerneja poznamo že od prej, ker nam je svetoval že pri vzmetnicah. Takratno pozitivno izkušnjo smo z njim nadaljevali tudi pri opremljanju otroške sobe z dvema pogradoma, dvema večjima omarama, pisalnima mizama ter komodo. Jerneju zahvala (ponovno) in kot vse kaže, se bomo srečali ponovno že kmalu. Uživajte vsi.

Božena Lacko, Ptuj

Z veseljem damo komentar na sodelovanje z vami. Jasno, saj je od prvega pogovora po telefonu pa do izvedbe držalo vse kar smo se dogovorili. Pozitivno presenečeni in zadovoljni. Pohvala in čestitke.

Patricija Vrečar, Kobilje

Nas je za sodelovanje z vami prepričalo to, da nam niste poskušali prodati vsega, ampak ste dejansko pripravili ponudbo samo za posteljo, ki smo jo iskali. Ugodna, dobavljiva v treh tednih, po meri – nič drugega nismo niti želeli. Potrjujemo zadovoljstvo.

Ivan Zorko, Vodice

Pozdravljeni. Tudi jaz z veseljem napišem moje mnenje po sodelovanju z vami. Kot sem vam povedala že na izmeri, ste definitivno ekipa, ki se je zdaleč najhitreje odzvala našemu povpraševanju. Sicer ne verjamem, da mi bodo vaši bralci verjeli in mogoče je tudi naključje. Ampak vaš Matija me je poklical točno po vsega 4 minutah, odkar sem vam poslala vprašanje. Naslednji dan je ga. Suzana bila že na naših vratih :). Ko bi le marsikje drugod šlo tako gladko, se mi zdi, da bi v Sloveniji bilo marsikaj drugače. Hvala, hvala, hvala in čestitke.

Liljana G., Ivančna Gorica

Mi smo med idejami za po naročilu izdelane otroške sobe iskali zato, ker je otroška soba naših dveh fantov, res majhna. In še to jo več kot polovico pokriva poševni strop v mansardi. Hvala Suzani za svetovanje in pogovor. Po njenem svetovanju smo se odločili za vašo ponudbo. In sporočamo vam, da nas ni razočarala. Pohvale vsem.

Družina Straško, Gajevci

Spoštovani na Otroških sobah. Rada bi se vam tudi javno zahvalila za vaš trud in svetovanje pri opremljanju otroške sobe in pri predlaganju rešitev, ki ste nam jih ponudili. Zadovoljni smo tako z vašim svetovanjem kot izvedbo. Kot sem obljubila že monterjem, vas zanesljivo priporočam najprej.

Marija Kolenko, Draženci

Kaj zapisati drugačnega kot jih je očitno že nekaj pred nami. Iskreno se zahvaljujemo in čestitamo za izvedbo. Otroci navdušeni, midva pa tudi.

Sabina Mohorko, Cerkno

1 2