Domov » Najnovejše objave » Naši novi spletni strani, namenjeni izključno predstavitvi otroških sob po naročilu, na pot

Naši novi spletni strani, namenjeni izključno predstavitvi otroških sob po naročilu, na pot

Spread the love

Pozdravljeni.

Sicer smo ekipa, ki začenja svojo “predstavo” na temo otroških sob, ki jih izdelujemo po meri, na slovenskem trgu prisotni že dve polni desetletji, a, ker nas kupci najbolj poznajo po ostalih prodajnih programih (spalnice, drsna vrata, vgradne omare), smo pred kratkim sprejeli odločitev, da posebej izdelamo stran, namenjeno samo za otroške sobe po naročilu.

Če želite videti naše ostale programe, vas vabim, da hitro skočite na strani: www.mizarstvo.si, kjer predstavljamo celoten program v okviru mizarske dejavnosti. Ali pa, podobno kot tej strani, na specializirano stran, samo za drsna vrata. Tukaj.

Za prihodnost imamo v načrtu še izdelavo več specializiranih spletnih strani, kjer bomo predstavljali naše programe.

otroške sobe po naročilu
Primer izdelanega pograda v sobi za fanta.

Beseda ali dve o nas

Smo podjetje s sedežem v Majšperku (17 km od Ptuja). V svojem prodajnem pohištvenem programu pa združujemo različne slovenske (in tudi nekatere tuje) proizvajalce različnega pohištva. Pretežno gre za opremljanje prostorov po meri.

V glavnem delujemo na dva načina.
Naši partnerji imajo nekateri lastne pohištvene salone, večina izmed njih pa vse bolj ugotavlja, da je še posebej pri pohištvu po meri, zelo pomemben stik s stranko in zato delujejo na terenu.

Interesent za naš prodajni program nas tako lahko sreča v prodajnih salonih, lahko pa odda povpraševanje na spletu.

Recimo na tej strani tisti, ki se zanimajo za naš program izdelave otroških sob po naročilu.

Na naši strani sprejmemo klic, povprašamo in temeljito poslušamo vaše želje, povprašamo od kod prihajate in vas prosimo za dovoljenje, če vas sme poklicati naš svetovalec, dodeljen za vaše območje.

Če se strinjate, lahko njegov (ali njen) klic pričakujete v roku 24 ur.

Na podlagi pogovora vam lahko pripravi telefonsko ponudbo, lahko vam pošlje ponudbo preko elektronske pošte, ali pa, če ugotovita, da se je bolj pametno videti, dogovori z vami obisk pri vas doma.

Ker sodelavci svetovalci niso pri nas zaposleni, ampak so svoji pravni subjekti, so zelo zainteresirani, da se vašemu terminu možnosti ogleda prostora, prilagodijo.

Je pa tudi res, da je pri dogovoru o terminu potrebno upoštevati tudi njihov čas. Zaradi tega, ker imajo že vnaprej dogovorjene izmere in svetovanja.

Po opravljenem razgovoru, ogledu, izmeri, skratka svetovanju v obliki, kot pač želite, svetovalci pripravijo informativno ponudbo. Nato pa je žogica na vas 🙂

Če vam je všeč, jo potrdite in svetovalci dajo naročilo v izdelavo.

Rok dobave od dneva potrditve je za otroške sobe po naročilu cca. 3 tedne. V mesecih (npr. december), ko je gneča malenkost večja, zna biti, da bo do dostave in montaže minilo 4 tedne.

izdelava otroških sob po naročilu
Po meri izdelana omara v otroški sobi s poševnim stropom.

Še o našem spletnem nastopu

Naš spletni nastop temelji na tem, da prikazujemo naša dejanska dela iz terena. Zelo težko boste pri nas našli slikce prečudovitih katalogov in slikce, ki se jih sname iz kakšnih tujih strani, samo zato, da spletna stran zgleda maksimalno lepo.

Predstavljati želimo to kar dejansko počnemo. In zraven temeljito opisati kaj smo pri določenem izdelku reševali, na kaj smo bili pozorni, kje smo imeli težave in podobno.

Skratka. Naš spletni nastop temelji v sliki in besedi na naši zgodbi, izkušnjah in delu, ki ga pač opravljamo.

Zato tudi teksti niso vseslovensko leporečje in prodajna besedilca, ampak želimo čisto v preprostem stilu in na enostaven način pisati o tem kaj počnemo.

Nekaterim smo všeč, nekaterim ne ….. ampak saj na koncu koncev je tako pri vsaki stvari v življenju.

Upam, da nas boste spremljali z veseljem.

izdelava otroških sob po naročilu
Stolček kot je na sliki (zaenkrat ne znamo izdelati), omare in mize pa brez težav.