Domov » Najnovejše objave » Kvalitetni otroški vozički po ugodnih cenah (in kje jih dobite)

Kvalitetni otroški vozički po ugodnih cenah (in kje jih dobite)

Spread the love

Kvalitetni otroški vozički bodo brez težav poskrbeli za vse vaše otroke in še za kakšnega od prijateljice. Tako pač je. Razlika med top vozički in ostalimi je očitna in nikar vas naj zavede samo videz vozička v trgovini ali na spletu.

Zakaj pa so kvalitetni otroški vozički toliko boljši?

Kvaliteten voziček Inglesina Quid 2 - odlična izbira za potovanja

Zato ker so taki vozički plod dolgoletnih izkušenj svetovno priznanih blagovnih znamk, ki nekaj dajo na svoje ime. Pri njih ne sklepajo kompromisov glede kvalitete materialov in izdelave. Zakaj? Ker vedo, da je to najbolje za otroke, starše in njihovo blagovno znamko.

Dober glas seže v deveto vas in za take vozičke ni potrebna posebna, seveda plačana, reklama v medijih. Ko jih mamice enkrat preskusijo in pokažejo ostalim je nadaljnja prodaja praktično zagotovljena.

To ne pomeni, da so vse novodobne blagovne znamke zanič. Niti pod razno. Je pa žal tudi dejstvo, da je z večino takih blagovnih znamk, ki so nastale v zadnjem obdobju, največ težav. Težave s kolesi, ročaji so samo nekatere težave, ki so običajno prisotne. Težave nastanejo tudi, če čez nekaj let potrebujete kakšen rezervni del. Običajno ga ni mogoče dobiti.

Za razliko pri kvalitetnih otroških vozičkih težav praktično ni. Reklamacije so v vsaj 2 letni garancijski dobi prej izjema kot pravilo. Rezervni deli so dobavljivi še leta po nakupu.

Kateri pa so kvalitetni otroški vozički?

Ponavadi kvalitetni otroški vozički izhajajo iz zahodne evrope ter ZDA. Italijanske blagovne znamke kot so Peg Perego in Inglesina poznajo že naše babice in so še sedaj v vrhu proizvajalcev otroške opreme in vozičkov. Te so lahko v vrhu vaše izbite. Potem je tu še družinsko podjetje Cam, ki ogromno da na kvaliteto. Tudi tu ne morete zgrešiti.

Joie in Nuna sta tudi dve zaupanja vredni blagovni znamki, ki vas ne bosta razočarali. Omenil pa bi še ameriško blagovno znamko Baby Jogger, ki je tako prepričana v svojo kvaliteto, da nudi kar doživljenjsko garancijo na ogrodje.

Kje pa lahko dobim otroški voziček teh blagovnih znamk?

Pege Perego, Joie in Nuna so dokaj razširjene blagovne znamke po Sloveniji. Te dobite pri več prodajalcih. Ostale pa dobite v otroški spletni trgovini Bimbo.si, kjer jih dobite po ugodnih cenah. Na tem naslovu pa lahko najdete tudi konkretne primere vozičkov, ki še posebej izstopajo!

Follow MATIJA ZAJŠEK:
Samostojni svetovalec za strateški spletni marketing in prodajo preko interneta. Osebna spletna stran: www.matijazajšek.com, Spletna stran za SEO optimizacijo: www.seo-praktik.si