Domov » Najnovejše objave » Primer 3d izrisa predloga opreme mladinske sobe

Primer 3d izrisa predloga opreme mladinske sobe

Spread the love

Pozdravljeni spremljevalci naše strani, namenjene predstavitvi pohištva za otroške sobe po meri. Objave na tem blogu, so po začetku strani v preteklem mesecu, zdaj predvidene za dve do tri na mesec. Glede na to, da moramo tudi za ostale programe, ki jih predstavljamo na spletu (zadnji dodan na temo vgradnih omar), tudi skrbeti za redne objave, upam, da mi bo uspelo držati tempo in na vseh pod straneh ažurno skrbeti za nove vsebine.

V današnji objavi predstavljam izris mladinske sobe za mladostnika, kateremu smo skicirali predlog rešitve v njegovi, sicer nekoliko manjši sobi.

Izdelava mladinskih sob zahteva ponavadi celo bolj kot pri ostalih prostorih, upoštevanje najsodobnejših trendov v pohištvu, hkrati pa njihovo prepletenost z uporabnimi in za učenje namenjenimi površinami.

Delovno šolske obveznosti pri mladostnikih pač zahtevajo svoj prostor.

Ob tem še to: izrisov za mladinske sobe ne izvajamo brezplačno, ampak njihovo storitev vključimo v ceno, v kolikor se stranka odloči za nakup pohištva in izdelavo mladinskih sob, preko nas.

izdelava mladinskih sob
3d izris mladinske sobe z ležiščem nad vgradno omaro.

Slika zgoraj prikazuje izziv v katerem je bilo razmeroma majhen prostor namenjen mladinski sobi, potrebno opremiti maksimalno funkcionalno in uporabno.

Prostorske površine je bilo na voljo le dobra 2,5 krat 3 metre.

Da bi v prostor lahko umestili tako delovno mizo, posteljo, večjo omaro za garderobo in jasno, tudi police, smo si razporeditev pohištva zamislili tako, da smo ležišče dvignili od tal (nad vgradno omaro).

Dostop do ležišča je omogočen po lestvici, ki jo je mogoče prestavljati levo in desno, pač odvisno od tega ali mladostnik uporablja delovno mizo spodaj ali ne.

Tudi samo delovno površino smo opremili z odprtimi policami ob levi strani. Le te smo speljali do stropa, tako, da ima otrok do njih dostop tudi iz ležišča.

Predali pod delovno mizo so izvlečni, omogočajo mehko zapiranje in poravnani v liniji odprtih polic na levi strani.

izdelava mladinske sobe
Pogled na ležišče in omaro pod njim.

Prostor za dodatne odprte police smo našli tudi na vzglavni in nožni strani ležišča. Na obeh straneh drsnih vrat za vgradno omaro, pa se je našel še dodaten prostor za montažo odprtih polic.

Barvno smo se v majhnem prostoru poigrali s kombinacijo bele in oranžne. Belo tudi sicer priporočamo iz cenovnega vidika ter iz vidika vizualne prostornosti. Bela daje občutek zračnosti, prostora, svetlobe.

V informacijo še enkrat: v precej primerih strankam pomagajo dodatni 3d izrisi in vizualizacije, a, v izogib nesporazumom, so me naši prodajalci na terenu poprosili, če lahko v tem zapisu posebej poudarim, da izdelavo takšnih idejnih rešitev in skic nudimo samo v kolikor se stranke odločijo za nakup notranje opreme našega prodajnega programa.

Kakorkoli že boste izbrali, želim vam, da izberete dobro.

Da se boste vi, vaša denarnica in otrok, počutili dobro.

Do naslednjega javljanja.