Domov » SEO » Kaj pomeni SEO in kako ga lahko izvajate tudi sami

Kaj pomeni SEO in kako ga lahko izvajate tudi sami

Spread the love

SEO oziroma optimizacija spletnih strani, je postopek, ki vas bo popeljal na prva mesta na Googlu. Marsikdo, ki ima svojo spletno stran sploh ne ve kaj pomeni SEO. Zato se lahko tukaj naučite nekaj novega in nekaj osnov, da boste tudi vi postali dobri v optimizaciji spletnih strani. Je pa to tudi postopek, ki bo povečal vašo prodajo in obisk na vaši spletni strani. Prav tako je pa popolnoma brezplačno oglaševanje, kar je pa tudi super. Lotite se lahko optimizacije sami, če pa nimate volje do učenja, pa imate tukaj SEO Praktik, ki se z optimizacijo strani ukvarja že leta.

kaj pomeni seo

Kaj pomeni SEO nekako zdaj veste. Ampak vas pa zagotovo zanima kako se to izvaja in kje se sploh tega lotit. SEO ni tako zahteven, da ga ne bi mogli izvajati sami. Je pa vseeno potrebno, da se najprej nekaj naučite. Vse se začne s ključno besedo. Se pa na splošno SEO deli na on site, off site in na tehnično vrsto optimizacije. To so tri glavne vrste optimizacije, ki jih mora poznat vsakdo izmed vas. On site pomeni, da upoštevate vse SEO smernice na vaši spletni strani. Off site pomenijo vse dejavnosti, ki jih izvajate na internetu, ampak ne direktno na vašem spletnem mestu. Tehnična optimizacija pa pomeni, da vaša spletna stran deluje dovolj hitro. Prav tako pa ta optimizacija skrbi, da je stran dovolj pregledna.

To je nekako to kako morate izvajati optimizacijo spletnih strani. Nekako pa tudi zdaj veste kaj pomeni SEO za vašo spletno stran. Na prvi strani Googla se bo prikazalo deset spletnih mest in tukaj se morate potruditi, da boste na enem izmed desetih mest tudi vi. Zato se le potrudite za SEO, saj vam bo to prineslo samo dobre rezultate. Naj vaša spletna stran zasije na prvih mestih spletnega iskalnika. Povečajte obisk na vaši strani.

Preberite še:

Follow MATIJA ZAJŠEK:
Samostojni svetovalec za strateški spletni marketing in prodajo preko interneta. Osebna spletna stran: www.matijazajšek.com, Spletna stran za SEO optimizacijo: www.seo-praktik.si