Domov » Najnovejše objave » Kako poteka sodelovanje z nami?

Kako poteka sodelovanje z nami?

Spread the love

V spodnjem zapisu si lahko tisti, ki vas zanima sodelovanje z nami, preberete odgovore na najpogostejša vprašanja in razlago, kako delujemo.

Glede na to, da ponujamo v svojem programu več različnih pohištvenih produktov in opremljanje različnih prostorskih ambientov s tipskimi in po naročilu, izdelanimi pohištvenimi rešitvami, smo podobne odgovore pripravili tudi že na naših spletnih straneh, ki jih namenjamo predstavitvam programov drsnih vrat, vgradnih omar, spalnic in ostalih mizarsko pohištvenih rešitev.

.

Kaj potrebujemo za izdelavo informativne ponudbe?

.

Za izdelavo informativne ponudbe za naš program otroškega in mladinskega pohištva, je zaželeno, da nam posredujete dimenzije prostora, želene pohištvene elemente, opis želja in posebnosti (vrste in barve želenih materialov, število uporabnikov sobe,…) ter vaše kontaktne podatke (predvsem elektronski naslov in telefonsko številko).

Podobno kot pri ponudbi ostalih pohištvenih programov, informativne in neobvezujoče ponudbe za opremo otroških in mladinskih sob, izdelujemo za povpraševanja, ki oddajo več kontaktnih podatkov.

Ker imamo svetovalce razporejene po vseh območjih Slovenije, vas naprošamo, da nam zraven zgornjih informacij, pošljete tudi podatek od kod prihajate, da bomo izdelavo info ponudbe dali narediti svetovalcu, ki pokriva vaše območje.

.

Kako dolgo traja do izdelave ponudbe?

.

Po prejetju vašega povpraševanja na naš elektronski naslov ali čez kontaktne možnosti, boste prejeli prvo obvestilo o prejemu vašega povpraševanja, kar čez elektronsko pošto. Vse informativne ponudbe se naši svetovalci trudijo pripravljati v roku največ 48 ur, je pa res, da prednostno obdelujemo povpraševanja zainteresiranih strank, s katerimi se naši svetovalci, tudi pogovorijo.

Zato lahko pred pripravo informativne ponudbe, pričakujete klic izbranega vam svetovalca.

.

Kdo proizvaja otroške in mladinske sobe?

.

V mreži dobaviteljev, ki jih združujemo pod blagovno znamko MIzarstvo.si, se ves čas trudimo priključiti najboljše slovenske mizarje in opremljevalce, ki pokrivajo proizvodnjo različnih možnosti izdelave pohištvenih in mizarskih izdelkov. Zato imamo različne dobavitelje in kooperante za otroško in mladinsko pohištvo iz iverala, izdelavo otroških in mladinskih sob iz masivnega lesa ter različne dobavitelje za tiste, ki se zanimajo za tipsko pohištvo (npr. poceni mladinske sobe).

.

Zakaj niso proizvajalci in dobavitelji poimensko imenovani?

.

Večini izmed slovenskih mizarjev in opremljevalcev, niso naše spletne strani, edini spletni kanal, preko katerega tržijo svoje produkte in storitve. Večina jih ima tudi lastne spletne strani. Ker so dodana vrednost našega spletnega nastopa temeljiti opisi in realni prikazi primerov različnih dobaviteljev, bi ob njihovi objavi, naši spletni obiskovalci, “zavili” direktno k proizvajalcem (ali drugim prodajalcem) istega programa. Kljub temu, da imamo enake cene kot proizvajalci in ostali njihovi prodajalci, smo zainteresirani, da obiskovalcem naših spletnih strani, celotno storitev svetovanja, izdelave (z vključeno dostavo in montažo) opravimo v okviru naše storitve. Na ta način naše stranke, pridejo preko ene osebe (našega svetovalca), do celovite prostorske rešitve.

Ali je v vašo ponudbo vključena dostava in montaža?

.

Da.
Tako kot vsi proizvajalci pohištva, tudi mi, ponujamo svetovanje, izmere, pripravo idejnih rešitev, izdelavo, dostavo in montažo v okviru ene cene. Je pa res, da ne delamo brezplačnih izrisov otroških in mladinskih sob, zgolj na podlagi poslanega povpraševanja, ampak le, po vašem pogovoru z našimi svetovalci.

.

Kako je z garancijo vaše ponudbe?

.

Ker so dobavitelji različni, je tudi garancija za izdelavo in montažo, od dobavitelja do dobavitelja, različna.
Je pa v vseh primerih jasno vidna in zapisana na predračunu za izbrano otroško ali mladinsko sobo.

.

Ali je mogoče preko vas naročiti pohištvo za ostale prostore?

.

Da.
Kot rečeno že v uvodu, na enak način, kot otroške in poceni mladinske sobe, ponujamo in predstavljamo več različnih pohištvenih programov (vgradne omare, spalnice, drsna vrata ter vse ostale notranje in zunanje mizarsko pohištvene rešitve – preko blagovne znamke Mizarstvo.si)

.

poceni mladinske sobe
Spletna stran Otroške sobe so del največje mreže mizarsko pohištvenih rešitev na enem mestu, del blagovne znamke Mizarstvo.si

.

.