Domov » Najnovejše objave » Poceni otroške sobe tipskih izvedb

Poceni otroške sobe tipskih izvedb

Spread the love

V dosedanjih objavah smo več ali manj, predstavljali večinoma primere otroških sob, ki so bile izdelane po naročilu. Zato v nadaljevanju tokrat predstavljamo poceni otroške sobe, ki jih sestavlja tipsko, vnaprej sestavljeno pohištvo.

Še posebej, če je prostora v otroških sobah na voljo dovolj, se kar nekaj staršev odloči za opremo poceni otroške sobe s tipskimi rešitvami elementov. Čeprav večina staršev med kvalitetne otroške sobe uvršča le takšne, ki so izdelane izključno po merah naročnikov, boste v nadaljevanju videli, da temu ni vedno nujno tako.

.

poceni otroške sobe
Poceni otroške sobe in sestavi z možnostjo raznovrstnih kombinacij.

.

Še posebej, če prostora otroške sobe ne obdajajo stenske in druge anomalije (dimniški zidovi, poševni strop, strešna okna, pregradne stene,…) je tipska oprema otroške sobe lahko zanimiva tudi zato, ker omogoča en kup kombinacij med posameznimi različnimi elementi, možnost prilagajanja pohištvenih kosov med sabo in tudi prihranek pri stroških (če se odločimo za lastno montažo). Sicer pa smo primer opremljanja otroške sobe v mansardi predstavljali na povezavi.

Na spodnjih slikah boste videli otroške sobe s tipskimi rešitvami posameznih elementov.

.

Poceni otroške sobe za deklice

.

Na sliki spodaj je predstavljena otroška soba za deklico. Na levi vključuje večjo, kotno garderobno omaro s krilnim odpiranjem vrat. Ob hrbtno steno pa je dodatno postavljena pisalna miza ter manjša garderobna omarica desno od nje.

Ležišče je dvignjeno, obenem pa omogoča izvlek dodatnega ležišča v spodnjem delu. Pod spodnje ležišče sta dodatno montirana dva izvlečna predala, s čimer je prostor, ki ga zaseda dvojno ležišče in dva predala, izkoriščen maksimalno. Dodatna komodica pred ležiščem, vsebuje štiri izvlečne predale na mehko zapiranje, kot uporabna pa je prikazana tudi montaža dodatnih odprtih polic na obeh stenah otroške sobe. Če bi vas namesto klasične garderobne omare, zanimala rešitev z vgradno omaro, predlagam skok na prispevek 4 primeri vgradnih omar za otroške sobe.

.

poceni otroške sobe
Kvalitetne in poceni otroške sobe z možnostjo kombiniranja različnih pohištvenih kosov. Otroška soba za deklico.

.

Otroška soba – nevtralne barve

.

Ugodne in poceni otroške sobe in posamični sestavi, predstavljeni v tem prispevku, so dobavljivi v osmih različnih barvah (modra, bukev, kivi, oranžna, jesen, rumena, roza in bela). Korpus (notranjost posameznih elementov) je mogoč v barvi jeseni ali bukve. Posamezne elemente je mogoče izdelati vgradno (na sliki spodaj vgradna pisalna miza v omarni sestav) ali povsem samostoječo.

.

Otroška soba jesen, bela.
Otroška soba, jesen/bela.

.

Na sliki zgoraj otroško sobo sestavlja pograd, omarni sestav s pisalno mizo ter garderobna omara.

.

Otroške sobe z dodatnim ležiščem

.

Podoben primer zgornjemu, le, da je otroška soba opremljena z veliko garderobno, kotno omaro, je predstavljen na sliki, spodaj. Na desni je postavljena nižja komoda za igrače in knjige, na hrbtni strani pa pisalno mizo objema velika garderobna omara. Pisalna miza je izvlečna. Pograd na desni vsebuje dodatno izvlečno ležišče pod spodnjo vzmetnico.

.

otroška soba
Kombinacija zelene/naravni les.

.

Za tiste, ki jih namesto celotni otroški sestavi zanimajo npr. samo postelje, sem nekaj primerov izdelanih postelj v otroških sobah, predstavil v prispevku Primeri postelj in miz za otroške sobe.

.

Fantovska otroška soba

.

Na zadnji sliki spodaj lahko vidite pohištveni sestav za otroško sobo za fanta. Sestav ključuje posteljo (z dodatnim izvlečnim ležiščem), kotno pisalno mizo s premičnim regalnikom na katerem sta dva izvlečna predala ter večji omarni sestav za garderobo. Osrednji del omarnega sestava je v tem primeru odprt in puščen za televizijo ali druge multimedijske in avdio naprave.

Osrednja mizica v tem primeru je premična na kolescih.

.

fantovska otroška soba
Fantovska otroška soba.

.

Če vas zanima informativna ponudba za predstavljene otroške sobe ali, če imate dodatna vprašanja, se priporočamo. Lahko kar preko telefona ali elektronske pošte.