Domov » Najnovejše objave » 4 najpogostejša vprašanja ob iskanju ustreznega pohištva za otroške in mladinske sobe – VAŠA VPRAŠANJA

4 najpogostejša vprašanja ob iskanju ustreznega pohištva za otroške in mladinske sobe – VAŠA VPRAŠANJA

Spread the love

Spodaj objavljamo 4 najpogostejša vprašanja, ki nam jih postavljate preko spletne strani in pa tudi preko naše strani na Facebooku. Dotikajo pa se predvsem tega, kako hitro lahko opremimo in dostavimo pohištvo za otroške in mladinske sobe, kako poteka naročilo in pogovor ter svetovanje in kako poteka dostava in montaža pohištva.

.

Koliko časa traja izdelava pohištva za otroške in mladinske sobe?

.

omare v otroški sobi mansarda
Po meri izdelana vgradna omara v mladinski sobi. Celoten opis opremljanja tukaj.

Strankam, ki potrdijo naročilo, zagotavljamo 3 tedensko izdelavo pohištva za otroške in mladinske sobe, v vseh običajnih terminih poslovanja.

.

V specifičnih mesecih (šolske počitnice, prazniki in kolektivni dopusti), naši svetovalci, pred vsako potrditvijo naročila za izdelavo pohištva, telefonsko posredujejo termine, kdaj bi pohištvo lahko bilo izdelano.

.

Šele nato se stranke odločite za nakup ali ne.

.

Ali opremite celotne sobe? Kaj, če potrebujemo še dodatne pohištvene elemente (police, dekor, stenske nalepke, vzmetnice, regale….)?

.

sedalna vreča otroška soba
Popularne sedalne vreče za mladinske in otroške sobe. Več informacij

V kolikor je v naši ponudbi tudi dodatni in spremljevalni program, naši svetovalci seveda z veseljem, ponudijo tudi tega.

.

Sicer pa priporočamo, da za dodatno opremo v otroški sobi (npr. pisarniški stoli, vzglavniki, vzmetnice, ipd…), pobrskate med boljšimi slovenskimi ponudniki tovrstnega pohištva in preverite ponudbo pri njih.

.

Mnogo naših strank se, za dodatno pohištvo za otroško sobo, obrača na znano slovensko, pohištveno spletno stran, Pohištvo123, kjer imajo zraven klasične ponudbe pohištva na voljo še sedalne vreče za otroške in mladinske sobe, pisalne mize in pisarniške stole, celotne postelje in drugo.

.

Kdo dostavi in zmontira pohištvo?

.

Dostava in montaža za pohištvo in opremo, ki je naročeno na naši spletni strani, sta v naši domeni, razlog za to pa je, da je pohištvo, naročeno preko nas, pretežno izdelano po merah mladinske oz. otroške sobe. Tu gre največkrat za pograde po meri, vgradne omare do stropa, kotne in drugače prilagojene pisalne mize ter ostale regale, ki jih je sicer težje dobiti v klasičnih spletnih trgovinah s pohištvom.

.

Kakšno je najbolj primerno pohištvo za mladostnike (za njihove mobilne naprave, telefone in tablice,…)?

 

Regali za odlaganje telefonov, računalniških tablic, prenosnih računalnikov ter najrazličnejših računalniških konzol, so danes praktično nepogrešljiv del pohištvene opreme, vsake mladinske sobe. Ker tovrstne naprave, v srcih mladostnikov, predstavljajo eno najpomembnejših mest, priporočamo, da za izbiro ustreznih regalov, še posebej pa polic za telefon, upoštevate mnenje mladostnikov samih, saj so oni ponavadi bistveno bolj na tekočem, glede sodobnih pripomočkov za telefone in pametne naprave.

Če je mladinska soba majhna, so za odlaganje telefonov, zelo primerne majhne police za telefon, polica za telefon pa je lahko tudi stenska, kotna ali klasična lesena. Največkrat najbolj primerne in ustrezne police za telefon ponujajo ponudniki telefonov (npr. dodatne opreme za telefone). V Sloveniji, ga verjetno ni mladostnika, ki bi ne poznal trgovine TopIzbira.

 

Ali pridete na dom?

.

Seveda pridemo, saj pri opremi otroških in mladinskih sob, največkrat gre za produkt višjega cenovnega ranga. A žal ne moremo priti do vseh. Zato se naši svetovalci (ki jih imamo razporejene po različnih območjih Slovenije), najprej z interesenti za pohištvo otroške in mladinske sobe, pogovorijo preko telefona, pripravijo informativno ponudbo in se nato na izmero in obisk, odpravijo tja, kamor jih kupci povabite, po tem, ko vam je že znana informativna cena opreme otroške oz. mladinske sobe.