Domov » Najnovejše objave » Naš prvi, novi zapis po dopustih – Kje dobiti dobre ideje za ureditev otroške sobe?

Naš prvi, novi zapis po dopustih – Kje dobiti dobre ideje za ureditev otroške sobe?

Spread the love

Zdaj, ko se za našo ekipo, počasi končujejo dopustniški dnevi in, ko na vseh naših spletnih straneh ponovno začenjamo z objavami nasvetov in primerov rešitev za pohištveno ureditev posameznih stanovanjskih prostorov, je hkrati tudi ponovno čas, da nov zapis objavimo tudi na spletni strani, ki jo namenjamo otroškim sobam in kjer se trudimo predstavljati predvsem zanimive ideje za ureditev otroške sobe.

.

ideje za ureditev otroške sobe
Ureditev otroških omar v mansardni otroški sobi.

.

Ker smo pred dopusti pričakovali “plaz vprašanj” v naše elektronske predale, o tem kdo smo in kako delujemo, smo tik pred odhodom na dopuste, na tej spletni strani objavili tudi članek Kako poteka sodelovanje z nami. Za tiste, ki vas zanima kdo smo in kako delujemo, predlagamo, da ga preberete. Ni dolg :).

Za vse ostale, vabljeni k tokratni naši objavi.

Tokrat smo v njej pobrskali za tem, kje dobiti dobre ideje za ureditev otroške sobe.

Kar se tiče slovenskega spleta, lahko za idejami za opremljanje otroških sob brskate na različne načine:

  • med slovenskimi spletnimi forumi (Ringaraja, Družina Ena A, Bibaleze,….)
  • med slovenskimi spletnimi pohištvenimi revijami (Delo in Dom, Dom in Vrt, Dom Idej in podobnimi) ter
  • med slovenskimi blogerji, ki pripravljajo zanimive in neodvisne vsebine na temo opremljanja prostorov (razni arhitekti, notranji opremljevalci in dizajnerji).

.

ureditev otroške sobe
Idejni predlog izvedbe otroškega pohištva v kot.

.

Med tujimi bolj zanimivimi, bolj prepoznavnimi in branimi e izdajami vsebin, vezanih na otroško pohištvo in opremljanje otroških sob, so najbolj znane:

  • House and Garden
  • BoredPanda
  • Hgtv
  • Houzz
  • Home Designing
  • in HouseBeautiful

Dokler ste še v fazi, ko vas samo zanimajo ideje za ureditev otroške sobe, priporočamo, da vsaj nekatere izmed zgoraj naštetih obiščete in spremljate.

.

ločitev igralnice in spalnice
Praktična pregraditev spalnega dela s pregradno omaro z odprtimi policami.

.

Če se počasi prestavljate v fazo, ko želite svojo idejo tudi uresničiti, je vsaj za večino slovenskih kupcev, priporočljivo, da se usmerijo proti nasvetom in idejam, ki so zrasle na slovenskih tleh in, da se počasi povežete s podjetjem, pri katerem ste našli dobro idejo za vašo otroško sobo.

Če nimate lastne žilice za kreacijo in domišljijo pri opremljanju otroških sob, si na pomoč pri ureditvi otroške sobe, pokličite notranje opremljevalce.

Tudi preko naših spletnih strani, smo povezani z njimi, tako, da bomo veseli, če boste tako idejo ali izvedbo otroške sobe, zaupali tudi nam.

p.s. tokratno, prvo “po dopustniško” besedilce je kratko :). Če vam je do branja, lahko res temeljito naše delo preberete v članku Mladinske sobe. V njem smo se potrudili predstaviti čimveč koristnih idej za tiste starše, ki se zanimajo za pohištveno ureditev, svojih že, bolj odraslih otrok.

.

postelja-z-veliko-predali
Izdelava povišane postelje po meri. Z dodatnimi šestimi izvlečnimi predali.

.